Limonade Cookie Tutorial – De Meeldoos

Limonade Cookie-zelfstudie-zelfstudie

Er gaat niets boven de zomerse hitte als een koel glas limonade… en een bord koekjes!

Kijk en leer hoe je de VIER uitstekers versiert: de limonadewagen, het limonadeglas, de limonadekan en de Hello Summer Lemon. In deze video deel ik ook 3 tips om jezelf voor te bereiden op succes met cookies met behulp van een sjabloon, icing-geleidepunten en een schets van de voedselmarkt op het koekje.


*Als je lid bent van de Meeldoos Club, deze uitstekers vind je in je Zomerclubdoos!!

TWEE van deze koekjes uitstekers zijn exclusieve Flour Box koekjes uitstekers, de limonadekar en het limonadeglas, en zijn alleen hier te vinden – KLIK HIER!

Cookieopbrengst

Voor een enkele partij deeg kun je ongeveer 18-22 van deze koekjes maken. Ik moet er rekening mee houden dat ik mijn koekjes tot 1/4 “dik rol met behulp van de Deeg EZ Rolling Mat-systeem. De dikte van je koekjes heeft invloed op je opbrengst. Voordat ik mijn koekjes bak, schets ik ze graag en bedenk ik een kleurenplan voor decoratie en glazuur!

KOEKJE RECEPT: Voor een koekjesrecept en video over rollen en bakken KLIK HIER – dit recept kan verdubbeld worden in een KitchenAid Mixer.

De Royal Icing voorbereiden

GLANS VOORBEREIDEN

Voor een enkele partij deeg gebruik ik meestal een enkele partij glazuur. Omdat ik een KitchenAid-mixer gebruik, heb ik een dubbele batch glazuur gemaakt en deze in tweeën gedeeld (de helft gereserveerd voor een ander project).

Deze koekjesset heeft 6 glazuurkleuren. Ik meet niet precies… ik schat. Voor een meer gedetailleerde kijk op ijsplanning, KLIK HIER om deze nuttige blogpost te lezen.

GLANSPLAN BY THE OUNCE (DIT IS GEBASEERD OP HET MAKEN VAN 5 VAN ELK VAN DEZE 4 COOKIE-ONTWERPEN – 20-achtige COOKIES)

Pastelgeel – 7 oz (pijp en vloed)
Donkergeel – 2 oz (pijp en overstroming)
Pastelroze – 4 oz (pijp en overstroming)
Hemelsblauw – 3 oz (pijp en overstroming)
Wit – 2 oz (pijp en overstroming)
Black Diamond – 2 oz (pijp en overstroming)

KONINKLIJK GLANS RECEPT

Voor een recept voor royal icing en video KLIK HIER – dit recept kan verdubbeld worden in een KitchenAid Mixer.

Een paar extra decoratietips

In de video gaf ik DRIE tips om jezelf voor te bereiden op het decoreren van succes, inclusief het overtrekken van een sjabloon met een voedselmarkering.

KLIK HIER om de limonadesjablonen te downloaden.

Project tijdlijn

Plan vooruit om het meeste succes te hebben met uw koekjesproject! Ik onderbreek het decoratieproces. Het werkt beter met mijn leven om elke dag een beetje te doen. Hier is het schema voor dit cookie-project en de geschatte tijden voor hoe lang elke fase duurt.

DAG 1

Mix deeg (30 minuten), Chill Dough (2 uur inactieve tijd), Roll and Bake (1 uur), Mix Royal Icing en Prep Icing Colors – het is handig om de kleuren de dag voordat je gaat decoreren te maken, omdat de kleur ‘s nachts dieper wordt (1 uur).

DAG 2

Outline en Flood Cookies (1-2 uur), laten drogen voor de ventilator voordat je details toevoegt (1 uur voor standaard cookies of 5-6 uur voor stenciled cookies). Pipingdetails en sjabloneren (1,5-2 uur)

** LAAT DE COOKIES 18-24 UUR VOOR HET VERPAKKEN VOLLEDIG DROGEN. BEWAREN IN EEN KOELE OVEN ‘S NACHTS.**

DAG 3

Voor tips over het inpakken van koekjes, KLIK HIER om deze handige blogpost te bekijken met links naar mijn favoriete verpakkings- en verzendmaterialen.

Maak deze opnieuw!

Ik zou zo gevleid zijn als je deze koekjes opnieuw zou maken!

Tag @theflourboxshop of gebruik hashtag #theflourbox zodat ik kan zien wat je maakt!

Veelgebruikte hulpmiddelen in deze zelfstudie:

Pin dit bericht en bewaar het voor later!

Veel plezier met versieren!

Anne

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rumorsrestaurants
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart