Herfstjurkkoekjes met Royal Icing Roses en Chrysanten

Als mijn vrienden Haniela’s en Montreal Snoepjes hebben ons laten zien, er zijn zoveel ontwerpen die je kunt maken met een candy corn cookie cutter! Ze inspireerden me om deze herfstjurkkoekjes te maken met royal icing-rozen en chrysanten in de vorm van snoepgraan.

Bekijk de video en ontvang de voorraadlijst hieronder!

Ontvang deze tutorial zonder advertenties, samen met andere voordelen die alleen voor leden gelden door a . te worden !

Dit bericht bevat affiliate links. Lees hier mijn gelieerde openbaarmaking.

A close up van roze royal icing rozen en goudgele chrysanten.  De bloemen staan ​​op een zwart-wit gestreept herfstjurkkoekje op een transparante lichtgroene schaal met een kantontwerp op een goudgele achtergrond.

Dit heb je nodig om deze herfstjurkkoekjes met royal icing rozen en chrysanten te maken

Download een afdrukbare versie van deze leveringslijst hier

Kleuren

  • Goudgeel = Goudgeel + Citroengeel
  • Roze = Roze Roze + Goudgeel
  • Groen = Het roze en goudgele glazuur + Bosgroen

instructies:

Trek de jurksjabloon over met een eetbare inktmarker.

Een doorzichtige sjabloon in de vorm van een jurk overtrekken op een koekje in de vorm van een snoepgraan met een eetbare inktmarker

IJs de jurk met royal icing met witte overstromingsconsistentie.

Een tiploze spuitzak die witte royal icing in de vorm van een jurk aanbrengt op een koekje in de vorm van een snoepgraan

Gebruik een scribe-tool om de kers vorm te geven. Laat de koekjes een nacht drogen.

Trek de strepen-stencil over met een zwarte stift voor eetbare inkt.

Een stencil overtrekken met een eetbare inktmarker op het jurkkoekje.  Het koekje zit in een stencilhouder.

Spuit details op de jurk met zwarte royal icing van gemiddelde consistentie en een decoratietip 1.

Een close-up van de bovenkant van het gestreepte jurkkoekje met een decoratietip die een kraalrand aan de jurk toevoegt.

Om de chrysanten te maken, past u een spuitzak met een spuitmondje 101 en vult u deze met een paar bolletjes goudgele stijve consistentie royal icing.

Kleur de rest van het glazuur met meer goudgele kleurstof om een ​​donkerdere tint te krijgen.

Plaats de icing in de zak zodat je twee tinten icing hebt.

Maak de chrysanten door laagjes glazuur met een golvende beweging op een perkamentpapier vierkant op een bloemnagel te spuiten.

Een goudgele chrysant op een perkamentpapiervierkant steken.

Pijprozen met een punt 101 en twee tinten roze, stijf glazuur. Ik heb een klein beetje goudgeel aan de roze glazuur toegevoegd om het meer een perzikkleur te geven. Laat de bloemen een nacht drogen.

Een roze roos op een vierkant van perkamentpapier.

Combineer de overgebleven glazuur met een stijve consistentie en voeg bosgroene kleurstof toe.

Doe de icing in een spuitzak voorzien van een spuitmond 352.

Bevestig de bloemen aan het koekje met de groene icing.

Gebruik de groene icing en tip 352 om blaadjes rond de bloemen te spuiten.

Een close-up van een bies van een decoratietip op de royal icing rose.  Er is een goudgele royal icing chrysant en twee andere roze rozen naast de roos.  De bloemen staan ​​op een zwart-wit gestreept jurkkoekje.
Een set koekjes versierd om eruit te zien als herfstjurken.  De koekjes zijn gedecoreerd in zwart-witte strepen met roze royal icing rozen en goudgele royal icing chrysanten.  Ze staan ​​op een transparant lichtgroen taartbord met een kantpatroon op een goudgele achtergrond.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rumorsrestaurants
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart