
Als mijn vrienden Haniela’s en Montreal Snoepjes hebben ons laten zien, er zijn zoveel ontwerpen die je kunt maken met een candy corn cookie cutter! Ze inspireerden me om deze herfstjurkkoekjes te maken met royal icing-rozen en chrysanten in de vorm van snoepgraan.
Bekijk de video en ontvang de voorraadlijst hieronder!
Ontvang deze tutorial zonder advertenties, samen met andere voordelen die alleen voor leden gelden door a . te worden !
Dit bericht bevat affiliate links. Lees hier mijn gelieerde openbaarmaking.

Dit heb je nodig om deze herfstjurkkoekjes met royal icing rozen en chrysanten te maken
Download een afdrukbare versie van deze leveringslijst hier
- Sinaasappel Vanille Kardemom Cookie Recept
- Flood, medium en stijve consistentie koninklijke kers
- Snoep maïs koekjes uitsteker
- Strepen en jurksjablonen
- Sjabloonhouder (optioneel)
- Schrijftool
- 12″ spuitzakken (gebruik code SWEETAMBS voor 10% korting)
- Tipless spuitzakken
- Decoratietip 1, 3, 101, 352 en koppelstukken
- Perkament of vetvrij papier vierkanten
- Bloem nagel
- Eetbare inkt marker
- Chefmaster voedselkleuring in goudgeel, citroengeel, bosgroen, kolenzwart en rozeroze
Kleuren
- Goudgeel = Goudgeel + Citroengeel
- Roze = Roze Roze + Goudgeel
- Groen = Het roze en goudgele glazuur + Bosgroen
instructies:
Trek de jurksjabloon over met een eetbare inktmarker.

IJs de jurk met royal icing met witte overstromingsconsistentie.

Gebruik een scribe-tool om de kers vorm te geven. Laat de koekjes een nacht drogen.
Trek de strepen-stencil over met een zwarte stift voor eetbare inkt.

Spuit details op de jurk met zwarte royal icing van gemiddelde consistentie en een decoratietip 1.

Om de chrysanten te maken, past u een spuitzak met een spuitmondje 101 en vult u deze met een paar bolletjes goudgele stijve consistentie royal icing.
Kleur de rest van het glazuur met meer goudgele kleurstof om een donkerdere tint te krijgen.
Plaats de icing in de zak zodat je twee tinten icing hebt.
Maak de chrysanten door laagjes glazuur met een golvende beweging op een perkamentpapier vierkant op een bloemnagel te spuiten.

Pijprozen met een punt 101 en twee tinten roze, stijf glazuur. Ik heb een klein beetje goudgeel aan de roze glazuur toegevoegd om het meer een perzikkleur te geven. Laat de bloemen een nacht drogen.

Combineer de overgebleven glazuur met een stijve consistentie en voeg bosgroene kleurstof toe.
Doe de icing in een spuitzak voorzien van een spuitmond 352.
Bevestig de bloemen aan het koekje met de groene icing.
Gebruik de groene icing en tip 352 om blaadjes rond de bloemen te spuiten.


creditSource link